PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Comissat tabac de contraban valorat en 13.900 euros

La Guàrdia Civil intercepta 2.958 paquets amagats

Per EL PERIÒDIC

Tabac de contraban intervingut.
Tabac de contraban intervingut. | GUÀRDIA CIVIL
La Guàrdia Civil va informar ahir sobre l’efectuació d’una nova intervenció de tabac de contraban procedent d’Andorra quan passava per la duana de la Farga de Moles. 
 
Els fets es van produir el passat divendres quan els cossos de seguretat van enxampar a un home que portava amagats al seu vehicle particular 2.958 paquets valorats en un total de 13.967,10 euros, segons ha informat l’ACN. 
 
Així mateix, el presumpte infractor, de 44 anys, viu a la província de Girona. Segons van comunicar les autoritats, el tabac estava amagat envoltant el motor i en dobles fons sota els seients de darrere del cotxe, un BMB X3.
 
Balanç a l’alça / Fa unes setmanes la Comandància de la Guàrdia Civil de Lleida i l’AEAT (Agència Estatal de l’Administració Tributària) de Lleida van informar que durant el passat any es van decomissar un total de 236.610 paquets de tabac de contraban, el que suposa un 74,71% menys respecte al 2014 en què es van intervenir 933.658 paquets. On la intervenció més important va tenir lloc al terme municipal de Bellver de Cerdanya amb el decomís de 30.000 paquets. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT