PUBLICITAT

L'USdA denuncia que el grup empresarial d'Electrotècnia vol forçar la fallida del negoci

  • Espinosa critica l'empitjorament de la situació laboral en el si del negoci
  • Lamenta també que s'ha donat feina a persones sense la qualificació necessària
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


La Unió Sindical d'Andorra ha denunciat la situació que està vivint l'empresa Electrotècnia i que, segons l'USdA, condueix cap a la declaració de fallida. La primera secretària de l'USdA, Maria José Espinosa, ha explicat que fa més d'un any que els treballadors d'aquesta empresa es van dirigir al sindicat per organitzar les eleccions que permetessin escollir el delegat de personal. Segons apunten des de l'USdA, aquest procés va acabar amb l'acomiadament d'un terç de la plantilla i la renúncia consecutiva de dues direccions a causa de "les contínues pressions i l'assetjament laboral" al qual s'han vist sotmesos.
L'USdA ha denunciat que la situació laboral ha empitjorat ja que els treballadors que continuen a l'empresa han hagut d'assumir les tasques dels companys acomiadats i en alguns casos, tal com apunta un comunicat emès aquest dilluns per l'USdA, s'han posat a treballar persones "sense la qualificació necessària".

D'altra banda, la primera secretària de l'USdA, Marias José Espinosa, ha explicat a l'ANA que l'empresa hauria rebutjat noves feines i ha dit que també s'haurien reduït les seves tasques en el si del grup empresarial Gaces, del qual formen part. Vista aquesta situació, l'USdA posa en relleu que la intenció és "acabar amb una empresa" que fins a l'arribada del grup empresarial "havia estat en continu creixement".

A més, des de l'organització sindical alerten que no solament Electrotècnia està patint les conseqüències d'aquesta situació, sinó que també està arrossegant petites empreses proveïdores a les quals no s'està pagant factures pendents. Espinosa creu que aquesta situació no és tan sols culpa de la crisi, sinó que denuncia que hi hauria una voluntat "d'enfonsar i acabar" amb Electrotècnia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT