PUBLICITAT

Chamonix

Àxel Esteve puja al podi a l’eslàlom FIS de Chamonix

L’esquiador andorrà és tercer en una cursa que compta amb cinc altres representants de la FAE

Per EL PERIÒDIC

Àxel Esteve, en el podi de Chamonix.
Àxel Esteve, en el podi de Chamonix. | FAE
Nou gran resultat a Chamonix (França) per part d’un esquiador del Principat. La setmana passada, Mireia Gutiérrez va obtenir una victòria i un segon lloc en dos eslàlom FIS en els quals va competir, i ahir va ser Àxel Esteve qui va pujar en el mateix podi que la seva compatriota va coronar divendres. 
 
L’andorrà va ocupar la tercera posició, després de marcar un temps de 1.23,10 minuts, un registre que es va quedar a 1,28 segons del més ràpid de la cursa, el francès Maxime Rizzo. El suís Simon Steimle, a 0,66s del guanyador, també va ser més ràpid que Esteve, però això no treu mèrit al gran resultat marcat pel representant de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) ja que sortia amb el dorsal número 29, el qual sol penalitzar sovint pel traçat ja massa marcat. 
 
Cinc altres esquiadors de la FAE van prendre la sortida d’aquesta cursa a Chamonix, però dos d’ells no la van poder finalitzar. Són el cas de Marc Oliveras i Kevin Courrieu, que no van acabar la primera mànega. 
 
Per la seva part, Josh Alayrach va ser el següent més ràpid després d’Esteve amb una 21a posició (1.25,26 m), Robert Solsona el va seguir amb un 24è lloc (1.25,67) i Matías Vargas va ser 32è (1.29,78).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT