PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’urgellenc Arnau Obiols presenta el disc ‘Libèrrim’

El músic, amb el seu conjunt, actuarà a la Sala de Sant Domènec

Per EL PERIÒDIC

Cartell del concert.
Cartell del concert. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
La sala Sant Domènec serà l’escenari demà a les 22.00 hores de la nit del concert del músic urgellenc Arnau Obiols, que presentarà Libèrrim, el seu segon treball discogràfic com a leader.
L’artista estarà acompanyat del quartet jazzístic amb el qual continua donant vida nova a les velles tonades tradicionals del Pirineu català, i amb qui ha actuat a les sales més importants del país, segons informa l’ajuntament de la ciutat. 
 
Libèrrim és una banda sorprenent, un punt de trobada entre la composició i la improvisació des d’un punt de vista lliure, traspassant fronteres estilístiques. Aquest darrer treball es presenta com un univers sonor tocat per alguns dels músics de jazz i música improvisada més interessants de l’escena barcelonina actual, que no deixa indiferent a ningú i que troba en les actuacions en directe els seu espai idoni, on la música creix i dialoga. 
 
Libèrrim està format per Obiols a la bateria i composició; Pol Padròs, trompeta; Marcel·lí Bayer, clarinet i clarinet baix; Míriam Fèlix, violoncel; i Amaiur González, tuba. El preu de l’entrada del concert anticipada és de sis euros, i vuit a taquilla. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT