PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Albert Llovera, un protagonista ‘Sense Treva’

El pilot andorrà forma part de l’últim videoclip de Sopa de Cabra

Per ALBERT CANES

Gerard Quintana parla amb Albert Llovera, durant el projecte.
Gerard Quintana parla amb Albert Llovera, durant el projecte. | A. L.
«Quan era al Dakar m’enviava molts missatges d’ànim i em deia que l’inspirava molt». Així explica un dels esportistes més internacionals d’Andorra, Albert Llovera, la seva relació amb el cantant del grup retornat Sopa de Cabra, Gerard Quintana, i amb l’aparició en el videoclip que ahir es va fer públic de la cançó Sense Treva en la qual hi apareix juntament amb Kilian Jornet i Araceli Segarra. «Tens tanta força, m’està quedant una lletra de ‘puta mare’», li comentava el cantant, que donava mostres de suport constant a l’andorrà quan estava competint. 
 
Una vegada va tornar del ral·li més dur del món, Llovera es va veure repetides vegades amb Quintana i es va començar a gestar la seva aparició. «M’ho va proposar i jo encantat de la vida de col·laborar». En el videoclip es mostra els moments més destacats del pilot com a esportista i la seva lluita per assolir les seves fites, passant pel patiment físic que comporta tot plegat. El mateix es veu dels dos esportistes catalans, amb qui Llovera no va poder coincidir en els moments que va haver de filmar especialment pel videoclip. «Era inviable coordinar les agendes per fer alguna cosa», argumenta l’andorrà, que coneix bé als altres dos protagonistes del videoclip amb què comparteix imatges. 
 
«Amb el Gerard fa quatre o cinc anys que fem coses en accions per la lluita contra el càncer amb la Fundació Joan Petit, juntament amb Joan Fusalba», recorda Llovera sobre la seva relació amb el cantant de Sopa de Cabra. Tot plegat ha portat a aquesta col·laboració que compta amb imatges dels moments de l’època anterior al Dakar, de les vegades que ha pogut caminar gràcies a l’ajuda de la tecnologia, del desgast del ra·li més dur del món que l’ha deixat pel terra o dels seus èxit més destacats. 
 
La cançó tracta el tema de l’esperit de superació, l’esforç i no rendir-se en la cerca d’objectius, per molt complicats que puguin arribar a ser. Un tema que descriu a la perfecció a Llovera, Jornet i Segarra. Com no podia ser d’una altra manera, Llovera segueix ‘sense treva’ i busca ara nous reptes per a aquesta nova temporada.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT