PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Coincidències en les llistes de la sub-21 i l’absoluta

Les preconvocatòries dels dos combinats comparteixen tres jugadors, però el de Justo Ruiz tindrà preferència

Per A. C.

Aaron Sánchez, en un matx amb la sub-21.
Aaron Sánchez, en un matx amb la sub-21. | TONY LARA
La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va donar a conèixer ahir les preconvocatòries per a l’amistós de l’absoluta del 28 de març a Paola (Malta) davant Moldàvia i el penúltim partit del Preeuropeu sub-21 davant Sèrbia del dia 25 a l’Estadi Comunal. 
 
El combinat de preseleccionats de Justo Ruiz i de Koldo Álvarez tenen tres coincidències: Aaron Sánchez, Marc Rebés i Jesús Rubio. A diferència de l’habitual, aquesta vegada serà la sub-21 qui tindrà preferència ja que el dia després de l’amistós de l’absoluta disputarà l’últim partit de la fase davant Itàlia. 
 
«És una situació que ja hem parlat. Jo penso que l’absoluta ha d’estar per sobre de tot, però en aquest cas tenim dos partits complicadíssims contra els grans favorits. Ja tenim lesions i si ens treuen algú més serà molt més difícil», explica Ruiz. Álvarez també argumenta el mateix i pensa que «la sub-21 té prioritat perquè són partits oficials». La raó per la qual el seleccionador absolut ha decidit posar en la preconvocatòria als tres sub-21 és perquè si hi ha alguna incidència a nivell de targetes Álvarez podrà comptar amb ells si ho creu convenient.
 
El tècnic de la sub-21 tindrà l’inconvenient de les baixes de cara als duels davant els conjunts més fort del grup, Sèrbia i Itàlia, que compten amb molts jugadors professionals. Albert Reyes, per sanció, Jordi Aláez i Max Llovera, per lesió, o els dubtes de Claudi Bové i Aleix Viladot, entre altres, fa que Ruiz tingui menys on escollir i això afavoreix a noves incorporacions.
 
Pel que fa a l’absoluta, la principal novetat és la de Sergio Crespo, que per primera vegada forma part de la preconvocatòria. També destaca el retorn de Marc Vales després de la seva lesió i Marc Garcia és dubte i no se sabrà si estarà disponible fins la setmana vinent, quan es doni la convocatòria de 18 jugadors.
PUBLICITAT
PUBLICITAT