PUBLICITAT

Martinet

Mor atropellada una dona de 81 anys a la carretera de Martinet

La víctima era veïna del poble i va ser topada per un vehicle en plena vila

Per EL PERIÒDIC

Carretera d’entrada al poble de Martinet.
Carretera d’entrada al poble de Martinet. | EL PERIÒDIC
Una dona de 81 anys va morir dimecres a la nit a Martinet de Cerdanya a causa d’un atropellament quan passava per la carretera N-260, dins del nucli urbà de la població. Segons va informar Emergències, els fets es van produir cap al voltant de les 20:30 del vespre.
 
La dona, veïna del poble de tota la vida, va ser envestida per un vehicle que circulava en direcció a la Seu d’Urgell quan sortia de comprar d’una botiga en ple centre de la vila, al costat de l’oficina bancària del nucli. 
 
Després de rebre l’avís, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del SEM, juntament amb el metge del CAP de Martinet es van desplaçar fins al lloc dels fets. Tot i haver-ne intentat la reanimació, finalment no es va poder fer res per salvar-li la vida de la víctima afectada. L’accident va causar retencions en els dos sentits de la marxa al llarg del vespre, segons ha informat RàdioSeu. Per esclarir els fets ocorreguts, els Mossos han obert una investigació per determinar les circumstàncies de l’accident. 
 
Dins del nucli de Martinet actualment la velocitat està limitada a 50 quilòmetres per hora. Tot i que l’Ajuntament demana ja des de fa temps que es tornin a activar els semàfors que regulen la circulació als vehicles que excedeixen aquest límit establert. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT