PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Mireia Gutiérrez, 21a a l’última Copa d’Europa

La primera espasa andorrana no s’adapta bé als 40 cm de neu caiguts a la Molina

Per #GASS

Mireia Gutiérrez competint en un eslàlom, la seva especialitat.
Mireia Gutiérrez competint en un eslàlom, la seva especialitat. | FAE
Actuació discreta en l’última prova de Copa d’Europa de la temporada per a Mireia Gutiérrez, que ahir va disputar a l’estació catalana de la Molina. L’esquiadora de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va ser 21a amb un temps de 1.51,45 minuts entre les dues baixades de l’eslàlom, quedant a 3,59s de la vencedora, la noruega Maren Skjoeld (1.47,86 m.). 
 
Les condicions de neu a l’estació del país veí van dificultar la baixada de Gutiérrez, després que uns 40 centímetres de neu fresca caiguessin sobre la Molina. En aquest sentit, l’entrenador de l’andorrana, Marc Gutiérrez, va justificar que «si en alguna tipologia de terreny li costa és en condicions de neu nova». El tècnic matisava que «no és una excusa» i acceptava amb resignació que va ser la «pitjor cursa de tot l’any en Copa d’Europa». El fet de portar el dorsal número 3 no va ajudar tampoc, ja que les condicions de la neu van afectar des de l’inici i «aquesta vegada no va donar gaire avantatge». 
 
El que tenen clar de cara a les següents proves, començant demà en un gegant FIS a Suïssa, és que s’ha de deixar enrere aquesta prova: «Li he dit que ha de borrar aquesta cursa, ja forma part del passat. Ara venen quatre o cinc competicions importants i ha de tornar a estar a un bon nivell», explicava Gutiérrez. 
 
Dos podis de marc Oliveras/ El corredor andorrà va assolir ahir una segona i tercera plaça en el Nacional júnior Francès i en el descens FIS que es va realitzar ahir a Megeve. L’esquiador de la FAE va marcar 1.21,06 en la primera prova, quedant a només dos dècimes del guanyador, i va registrar 1.21,18 en la prova FIS, a 0,35 del primer. Per la seva part, Kevin Courrieu va ser 10è, a 0,98 del més ràpid i Matías Vargas 38è, a 3,33 en el Francès i en el descens FIS van ser 6è i 25è, respectivament. 
 
14a plaça d’Àxel Esteve a Meiringen/ El corredor va ser un dels que va competir ahir en el gegant FIS disputat a Suïssa. Esteve va ser el més ràpid amb una 14a plaça després de fer un temps de 1.51,42, quedant a 1,67 del vencedor. Joan Verdú va finalitzar 18è, sent 2,02 més lent que el primer, i Robert Solsona va ser 50è, a 7,81. Josh Alayrach no va acabar la segona mànega.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT