PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Sant Julià proposa unes bibliovacances de Pascua

El centre ofereix un cicle de contacontes

Per EL PERIÒDIC

Cartell de les jornades.
Cartell de les jornades. | AGENDA.AD
La Biblioteca Comunal Universitària de Sant Julià de Lòria inicia avui i fins dimecres un cicle de contacontes per apropar la literatura al més menuts. 
 
La primera activitat es farà aquesta tarda a les 17.00 hores a càrrec de Patricia McGill, que s’encarregarà d’explicar les narracions emmarcades en El corral dels Grimm, una sessió de contes i percussió on la música i les paraules aportaran elements diferenciats i complementaris a les històries. Els contes dels germans Grimm, majoritàriament d’animals, es presentaran en versions catalanes adaptades.

D’altra banda, demà –també a les 17.00 hores– Joan Boher dirigirà la jornada amb Contes d’arreu del món, una activitat que convida als més petits a descobrir els contes de diferents territoris: indis, esquimals, hindús, xinesos... Tanmateix, Ruskus Patruskus oferirà dimecres, a les 17.00 hores, una sessió de contacontes sota el títol Bibliòfilus, un espectacle educatiu amb teatre, màgia i titelles que s’endinsarà en la fantasia dels contes, la intriga de les novel·les de misteri i la màgia que s’amaga dins els vells llibres d’encanteris. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT