Vic

L’FC Andorra guanya a Vic i demostra que no renuncia a res

S’imposa en un partit seriós amb un gol de falta de Cisteró a vuit minuts pel final

Per #GASS

Cisteró frena l’avançada d’un jugador del Vic, ahir.
Cisteró frena l’avançada d’un jugador del Vic, ahir. | David Pallarols
Va fent. L’FC Andorra se supera cada setmana i tot i les baixes que presenta segueix sumant victòries. Va imposar-se al camp del Vic UEC (0-1), un dels conjunts més en forma del moment, amb un gol de falta directa de Cisteró, que deixa l’equip amb la salvació virtual quan queden 9 jornades per al final. A més, està a només quatre punts del líder.

Va ser un matx amb molt respecte entre tots dos, amb els locals portant la iniciativa. Aquesta és una circumstància amb la que els tricolors es troben a gust. Les ocasions no sovintejaven. Passada la mitja hora Arturo encarava en solitari al porter i el seu xut el treia sota pals Raül. A la segona part els osonencs van intentar-ho, amb Puigdesens i Salas com a protagonistes. Pol va estar doblement encertat. Primer per enviar a córner un xut d’Èric, i a la sortida d’aquest treia sobre la mateixa línia la rematada de Puigdesens. A l’altra porteria Betriu va intentar-ho. I al 82 arribava el gol. En una falta escorada Cisteró la llançava magistralment per donar la victòria als tricolors.

«El que està fent aquest equip no té nom. Estic molt orgullós», assenyalava després de l’enfrontament el tècnic de l’FC Andorra, Justo Ruiz, que un partit més destaca «el gran compromís que tenen tots els jugadors. Una vegada més ho han demostrat. Aquest és un camp molt complicat on guanyar i ho hem aconseguit». Els tricolors pugen a la setena plaça i tenen a prop al líder: «El que volem és intentar continuar amb la ratxa i allargar-la al màxim. No renunciem a res».