PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El festival del Pas no es repetirà pel «bloqueig» rebut

La promotora creu hi ha hagut masses exigències dels organismes públics

Per EL PERIÒDIC

Aparcament del Bullidor on s’ha celebrat el festival del Pas de la Casa.
Aparcament del Bullidor on s’ha celebrat el festival del Pas de la Casa. | TONY LARA
La promotora encarregada de dur a terme el festival del Pas de la Casa celebrat el passat cap de setmana, Elit Serveis Turistics, va confirmar ahir que és «molt improbable que es repeteixi aquest esdeveniment». Sobretot per «les excessives exigències per part dels organismes públics, que a part de paralitzar l’esdeveniment durant moltes setmanes, han encarit molt tota la iniciativa». Per tant, la promotora no repetirà aquest festival «perquè no entenem el bloqueig que se l’hi a fet».
 
Tanmateix, Elit Serveis Turistics va destacar que es van repartir «entre una quinzena d’aparthotels i hotels que no van agradar a la majoria dels visitants, a excepció d’algun cas». 
 
430 clients anglesos / Per l’esdeveniment hi van passar un total de 430 clients anglesos amb un perfil d’«esquiador, ja que tan sols una vintena van contractar classe, és a dir, que van ser prioritàriament clients d’esquí que, a més, van venir a gaudir del festival de música», va assegurar la promotora. 
 
La participació total al festival va ser de 338 assistents durant el primer dia, 325 el segon i 375 el tercer. Durant aquest darrer, també va venir a l’esdeveniment gent d’Andorra, en total uns 20. Per tant, «no tothom va assistir al festival musical cada dia», van puntualitzar des de la promotora. Així mateix, durant les jornades «també es van contractar activitats a Grandvalira, com el paintball».
 
Incidencies / Elit Serveis Turistics va matisar que no hi van haver pràcticament incidències durant el festival, tan sols un assistent que divendres es va fer un esquinç al turmell. A banda d’aquest fet, «els equips sanitaris no van tenir feina».
 
A més, la promotora va remarcar que no es van ocasionar «problemes amb cap persona que va venir al festival, en general, el comportament va ser molt correcte per part del public anglès». Així, «després de l’esdeveniment, els participant van abandonar el lloc sense incidències». 
 
L’entitat també va destacar que el primer dia del festival la presència policial «va ser molt important, però durant el segon i el tercer, va ser molt inferior». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT