PUBLICITAT

El Ministeri d'Exteriors posa a disposició dels ciutadans un telèfon d'emergències consulars

Antoni Martí ha enviat les seves condolències al primer ministre belga Charles Michel

Vidres trencats a l'aeroport de Brusel·les
Vidres trencats a l'aeroport de Brusel·les | JONAS ROOSENS
El cap de Govern, Antoni Martí, ha manifestat en una carta enviada al primer ministre belga, Charles Michel, la seva solidaritat amb les institucions i el poble de Bèlgica i ha expressat el seu condol per les víctimes de l’atemptat d’aquest matí a l'aeroport i a una cèntrica estació de metro de Brussel·les. En la comunicació Martí ha condemnat enèrgicament els atacs terroristes i fanàtics i ha aprofitat per mostrar el suport del Govern la política de lluita contra el terrorisme, l'extremisme i la intolerància per representar un atac directe als drets humans i als valors europeus.
 
Antoni Martí ha contactat telefònicament aquest matí amb el cònsol honorari de Bèlgica, Marc Ostoja-Kuczynski, i ha mantingut contacte permanent amb l'ambaixadora d’Andorra a Brussel·les, Maria Ubach. Martí també ha tingut l'ocasió de parlar amb alguns ciutadans andorrans residents a Bèlgica o de viatge al país per interessar-se pel seu estat. Des de l’Ambaixada d’Andorra a Bèlgica s’ha pogut contactar amb tots els andorrans inscrits en el registre consular i han verificat i confirmat que, entre aquests, no hi ha cap afectat per l’atac.

Per tal de poder donar servei a les persones que es trobin desplaçades a Bèlgica, el Ministeri d’Afers Exteriors informa del telèfon d’emergències consulars, el +376324292, que està disponible les 24 hores. El Ministeri recomana a tots els ciutadans d’Andorra que tinguin previst viatjar fora d’Andorra que s’inscriguin en el registre de viatgers a través del web http://www.exteriors.ad/ca/afers-bilaterals-i-consulars/afers-consulars/registre-de-viatgers o trucant directament al telèfon de Govern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT