PUBLICITAT

Andorra La Vella

La mostra ‘Poetic Contrast’ posa en valor la dimensió artística de l’aigua

Cada habitant d’Andorra consumeix diàriament 220 litres d’aigua

Per EL PERIÒDIC

Presentació de l’exposició, ahir.
Presentació de l’exposició, ahir. | ANA / M. T.
Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, celebrat ahir, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va presentar l’exposició Poetic Contrast de l’arquitecte Miquel Mercè, que vol posar en valor la dimensió més artística i evocadora de l’aigua. La mostra es pot contemplar fins a l’abril al terra de Vivand.
 
Es tracta d’una exposició de fotografies que retraten les diferents formes en què aigua i roques es presenten dins l’espai de la Vall de Madriu-Perafita-Claror. Així, els visitants poden gaudir d’un recorregut visual que va des dels estanys i torrents de l’alta muntanya fins a la seva arribada al nucli urbà d’Escaldes-Engordany, segons informa el Govern. A més, tal com va indicar la ministra, és «una manera de transmetre, a través de la bellesa i la força de les imatges, el vincle i la dimensió tan important que l’aigua té amb el patrimoni natural».
 
Calvó també va recordar la importància de l’aigua en l’activitat econòmica al país, tant a les pistes d’esquí, com a Caldea o la producció hidroelèctrica. I quant a la situació d’Andorra respecte aquest recurs, la ministra va reconèixer que hi ha una «bona qualitat i una bona gestió».
 
Dades de consum / Durant la presentació de l’exposició Calvó també va donar a conèixer que cada habitant d’Andorra consumeix diàriament 220 litres d’aigua, una xifra que també inclou el consum del sector turístic. 
 
Tanmateix, va destacar que l’objectiu del ministeri és reduir aquesta quantitat fins als 150 litres, mitjançant la feina de conscienciació de la necessitat de fer un ús responsable de l’aigua. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT