PUBLICITAT

Olot

Bouhanni es torna a imposar en l’esprint abans dels Pirineus a la Volta a Catalunya

Purito Rodríguez arriba 90è amb el mateix temps del francès i és 74è a 20 segons del líder en la general

Per EL PERIÒDIC

Bouhanni celebra el triomf de l’etapa, ahir.
Bouhanni celebra el triomf de l’etapa, ahir. | Quique García / EFE
Segona etapa a la Volta a Catalunya i segona victòria d’etapa del ciclista francès de l’equip Cofidis, Nacer Bouhanni, que es va imposar a la resta de corredors en l’esprint final a Olot. Amb aquest nou triomf, el gal manté el liderat a la classificació general amb 14 segons de marge respecte al seu immediat perseguidor, el britànic Ben Swift de l’Sky. Els 10 segons de bonificació per victòria de dilluns i d’ahir han fet que Bouhanni mantingui un marge de 20 segons respecte a la gran majoria de corredors, ja que les dues etapes fins el moment s’han decidit en l’esprint final amb el pilot pràcticament sencer arribant en el mateix temps. 
 
Entre ells, el resident andorrà, Joaquim Rodríguez, que està situat en la 74a plaça de la classificació general i ahir va entrar a meta en la 90a posició del pilot registrant el mateix temps que el guanyador de l’etapa i líder de la Volta a Catalunya després de dues etapes. 
 
Per ara, aquesta edició de la prova catalana no ha presentat gaires dificultats als corredors, especialment ahir que es va viure una jornada tranquil·la per les carreteres gironines. Això s’espera que canviï avui, en l’etapa de quatre ports de primera categoria, 172 quilòmetres de recorregut i final a la Molina, i encara més demà, en l’etapa reina amb la meta situada a l’alt de Port Ainé. Serà en aquestes dues jornades als Pirineus quan els peixos grans començaran a treure el cap.
PUBLICITAT
PUBLICITAT