PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Talls de trànsit pel pas de la Volta per l’Alt Urgell

La cursa passarà per la Seu al voltant de les 14.20 hores

Per EL PERIÒDIC

Alguns dels ciclistes que corren aquesta Volta a Catalunya.
Alguns dels ciclistes que corren aquesta Volta a Catalunya. | RADIOSEU
La Volta Ciclista a Catalunya 2016 travessarà avui dijous l’Alt Urgell. Entre la Seu i Adrall hi haurà l’avituallament de la quarta etapa. 
Avui dijous, la Volta iniciarà la quarta etapa des de Bagà després d’haver finalitzat ahir a La Molina, a 2/4 d’una del migdia. Després de passar pel túnel del Cadí, passaran per Alp i Puigcerdà (a la una), on travessaran la part baixa de la vila. Des de la capital cerdana seguiran per Bolvir, Ger, Bellver i Martinet. El pas per la Seu està previst a partir de les 14.20 hores. També se’ls podrà veure a Castellciutat i Montferrer. Des d’Adrall, els ciclistes enfilaran el port del Cantó, de categoria especial, i arribaran a Sort a quarts de 4. Finalment, pujaran l’alt d’Enviny, de 1a categoria, i l’accés a Port Ainé, amb rampes de fins al 12%. Les primeres arribades estan previstes a 3/4 de 5.
 
Talls al túnel del Cadí i a l’N-260 / A causa del pas de la Volta, durant dijous hi haurà talls de trànsit al túnel del Cadí i a tot el tram de la carretera N-260 al pas per la Cerdanya i l’Alt Urgell. En el cas del túnel del Cadí, no es podrà circular entre les 12 i la una del migdia; i a l’Eix Pirinenc, d’Alp a Adrall, estarà tancat de manera gradual entre la una i les tres de la tarda. Els Mossos han habilitat un dispositiu especial. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT