PUBLICITAT

Cristian Garcia entrena amb el BP, però no substitueix Dias

R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

El BP Andorra va anunciar ahir que l'equip que entrena Jandro Álvarez compta amb un nou jugador per a les sessions d'entrenaments. Es tracta de Cristian Garcia, un jove futbolista de 20 anys que prové del filial del Marfil Santa Coloma i que estarà a prova, però en cap cas serà el substitut de Jorge Dias, tot i que "ve per quedar-se", segons va informar ahir el portaveu i director gerent del club, Emili Puig.

Amb tot, Puig va confirmar ahir que el mercat de fitxatges està "actualment molt difícil", tot i que va assegurar que de "jugadors n'hi ha". Així, el BP continua buscant l'home que pugui omplir el buit que ha deixat l'excapità Jorge Dias amb la seva sortida anunciada dijous de la setmana passada.

Cristian Garcia Valdivia va néixer el 27 de gener del 1990 i arriba des del filial colomenc, tot i que anteriorment havia format part dels equips infantil, cadet i juvenil del FC Barcelona. Garcia podria debutar en el triangular que disputarà el BP Andorra dissabte vinent a Puigcerdà contra l'equip de la Cerdanya i el FC Barcelona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT