PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Contractacions d’estiu

Les parròquies Encamp, Ordino i Canillo comencen a cercar monitors, guies i operaris de manteniment

Per Estefania gracia

Una monitora passeja pels carrers d’Andorra amb els nens del casal.
Una monitora passeja pels carrers d’Andorra amb els nens del casal. | Tony Lara
Les Juntes de Govern de Canillo, Ordino i Encamp ja han publicat els edictes per a la contractació de treballadors eventuals per a realitzar tasques de manteniment de camins i senders, per a fer de guies a la mina de Llorts i per a exercir de monitors i ajudants d’aquests en les colònies d’estiu que organitza el Departament de Joventut i Esports. 
 
Com és costum, els diferents comuns d’Andorra van a la recerca cada any de treballadors eventuals que puguin efectuar tasques típiques d’estiu, com les esmentades anteriorment. Així, durant un o dos mesos, depenent de la parròquia, les persones interessades –normalment són feines adreçades a estudiants– podran treballar a prop de la natura i el medi ambient si es compleixen els requisits demanats.
 
En el cas de Canillo, la junta contractarà a vuit persones per als treballs de camins i senders, adscrites a la Comissió de Serveis per a la temporada d’estiu d’aquest any. 
 
Els llocs de treball s’inclouen dins la categoria d’agent de l’administració de caràcter eventual. Així, els contractats desenvoluparan tasques relacionades amb el manteniment de camins i senders de la parròquia i altres activitats relacionades amb el departament.
 
 Canillo oferirà dos períodes de contractació, del 2 de maig al 30 de setembre i de l’1 de juny al 31 d’octubre. Les sol·licituds s’hauran de lliurar abans del 15 d’abril i alguns dels requisits generals són: ser major de 18 anys, dominar el català, tenir permís de residència al Principat i acreditar una experiència mínima de sis mesos en tasques similars a les que es desenvoluparan.
 
D’altra banda, Ordino procedirà a la contractació de dos guies per a la mina de Llorts i el recorregut dels homes de ferro en qualitat d’agents de l’administració de caràcter eventual. Les persones interessades hauran de trametre la sol·licitud abans del 8 d’abril i alguns dels requisits que es demanen són: ser major d’edat a la data d’inici del contracte, preferentment ser resident a Ordino, tenir una formació en patrimoni cultural d’Andorra i tenir permís de conduir i vehicle propi per desplaçar-se fins als llocs de treball. 
 
Finalment, Encamp contractarà a sis monitors de lleure i cinc ajudants de monitor, com a agents de l’administració de caràcter eventual per a les colònies d’estiu de l’Alberg de la Baronia i les activitats del 4x15 d’Encamp i el Pas de la Casa, adscrits al Departament de Joventut i Esports. Qui estigui interessat haurà d’entregar la sol·licitud abans del 18 d’abril. 
 
Alguns dels requisits que s’especifiquen són: tenir coneixements lingüístics de la llengua oficial equivalents al nivell B1, disposar de la titulació DEP en activitats esportives i de lleure, la titulació de monitor de lleure o altres titulacions en activitats esportives (EFPEM, entrenador), educatives i/o de lleure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT