PUBLICITAT

Cuñat acaba 40è en el seu debut als 200 lliures

  • Amb 2min 01,38s és molt lluny de l'1min 58s que volia fer; avui debuta l'atleta Hilario en el 400
EL PERIÒDIC
SINGAPUR

Periodic
Oriol Cuñat. Foto: TONY LARA

Nova decepció en els Jocs de la Joventut de Singapur. Ahir es va disputar la prova dels 200 lliures masculina amb la presència d'Oriol Cuñat en la segona sèrie. El seu temps va ser l'últim d'aquesta cursa i el 40è dels 43 nedadors que hi havia en total. El temps: 2min 01,38s, molt lluny del que el nedador s'havia proposat, que era acostar-se a 1min 58s.

Cuñat va assegurar ahir que el primer 100 el va fer amb "bones sensacions i en el meu temps habitual" --57,04s exactament, ahir--, però va confirmar que la segona part de la cursa se li va fer massa llarga: "En el tercer 50 ja he notat que no anava bé, i en l'últim m'he mort, com se sol dir, no podia més i he acabat molt cansat". El nedador tindrà una nova oportunitat demà en una cursa molt més explosiva que la d'ahir: correrà els 50 metres papallona. Ahir no va tenir cap molèstia a l'espatlla per una lesió a la qual va estar gairebé un mes sense competir.

DEBUTA HILARIO EN ATLETISME Després de dues jornades de Jocs amb la representació andorrana concentrada en la natació, avui arriba el torn per a l'atletisme, on Jenili Hilario intentarà fer una bona prova als 400 llisos. La corredora del país ha patit més que ningú l'adaptació a la calor i la humitat, ja que la natació es fa en piscina tancada i l'atletisme a cel obert, amb la qual cosa la xafogor és realment insuportable. Hilario assegura que la calor serà un factor a tenir en compte per totes les atletes, però ella insisteix que el seu objectiu és finalitzar millor que la seva plusmarca personal: 1min 03,71s. Ara bé, també és prudent: "Una cosa és que vulgui baixar, i altra que pugui". La seva tàctica avui serà "sortir a fons des del principi i aguantar com pugui en els últims 200 metres".



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT