PUBLICITAT

Andorra la Vella

Ld’A lamenta que se’ls torni a denegar una demanda d’informació

El conseller, Jordi Gallardo, va preguntar pels contactes amb PwC

Per Iván Álvarez

Albert Hinojosa, president de l’AREB
Albert Hinojosa, president de l’AREB | Tony Lara
El president suplent del grup liberal, Jordi Gallardo, va lamentar que l’AREB li hagués denegat un teaser del plec de bases de la subhasta de Vallbanc i que li hagués transmet que, com a conseller, no tenia dret a obtenir la informació. Tot i això, Gallardo deixa clar que «no va ser ben bé amb aquestes paraules» i que l’Agència de Reestructuració d’Entitats Bancàries li va comunicar que ja li havien fet arribar un primer resum del primer teaser,però que el definitiu «és un document confidencial i consideren que per delicadesa o sensibilitat no se m’ha facilitat».
L’altre demanda que s’ha denegat al conseller són els contactes que el Govern, segons sospitava la bancada liberal, hauria establert amb PwC durant l’any 2014. «Volíem saber per quins motius es van produir aquests hipotètics contactes, perquè rumorologia hi ha molta i la gent ens demana saber si és cert», va indicar. 
Gallardo, finalment, va afirmar que l’Executiu «no té constància de cap implicació entre ells i PwC en aquestes dates que vaig demanar» i que «hem de fer cas a aquesta resposta, creure’ns que és així i, per tant, hem pogut tancar una porta».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT