PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Els andorrans dominen Catalunya a ‘Los del sud us matarem a tots’

La segona obra de Valero Sanmartí imagina una revolta l’any 2032

Per EL PERIÒDIC

Portada de ‘Los del sud us matarem a tots'
Portada de ‘Los del sud us matarem a tots' | Males Herbes
Los del sud us matarem a tots (editorial Males Herbes), de Valero Sanmartí, és «una novel·la ambientada l’any 2032, amb una Catalunya sotmesa als andorrans, una Girona en ruïnes on només hi viuen vells, una Barcelona convertida en parc d’atraccions per a turistes i unes terres del sud plenes de mutants endogàmics molt enfadats», expliquen Ramon Mas i Ricard Planas, editors de Males Herbes (la mateixa editorial en què David Gálvez ha publicat Cartes mortes i Res no és real).
 
«No ens esperàvem una novel·la de 400 pàgines escrita en format tria la teva aventura, i encara menys que en el terreny de la ficció mantingués intacta la seva capacitat per a ser incorrecte, insultant i despietat amb els seus compatriotes. A més de fer gala d’una facilitat per vessar sang i provocar basques al lector a l’abast de molt pocs escriptors de renom», afegeixen els editors.
«Una crítica ferotge, corrosiva i sanguinària de la realitat catalana en la qual els personatges més visibles del món polític, cultural i econòmic català apareixen caricaturitzats, deformats i maltractats fins a uns extrems mai vistos».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT