PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Detingut un jove de 20 anys per un delicte contra la llibertat sexual

Un ucraïnès no resident és detingut per maltractament domèstic

Per EL PERIÒDIC

Façana de l’edifici de Policia, a Escaldes-Engordany.
Façana de l’edifici de Policia, a Escaldes-Engordany. | Àlex Lara
Un jove de 20 anys, de nacionalitat espanyola i no resident, va ser detingut dimecres passat, a les sis de la tarda, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. Aquesta és una de les accions més destacades que el Cos de Policia va efectuar la darrera setmana. 
D’altra banda, Divendres Sant, en un hotel d’Encamp, va ser requerida una patrulla després de la detenció d’un turista de nacionalitat ucraïnesa per presumptes delictes de maltractaments en l’àmbit domèstic i, tal i com va informar el Cos de Seguretat, per «resistència i desobediència greu a funcionaris de Policia en l’exercici de llurs funcions». El comunicat parla de «desavinences conjugals» i que el detingut va mostrar un comportament desafiant i amenaçador envers els agents interventors.
El balanç total de la Policia va registrar la detenció de vuit persones i sis d’elles contra la seguretat del trànsit. Aquestes accions, totes, responen a una conducció que supera els límits permesos d’alcohol. De les sis, en tres, els conductors van patir accidents i es van detectar danys materials. 
El conductor que va mostrar un límit d’alcoholèmia superior va ser un andorrà de 27 anys que va cometre una infracció del codi de circulació i va ser detingut la matinada de Divendres Sant i va oferir una taxa de 1,93 g/l. Una resident espanyola va requerir dels serveis del Cos en donar una taxa de 1,78 g/l i patir un accident amb danys materials. Finalment, el tercer amb una taxa major d’alcohol va ser un resident espanyol de 49 anys, que va mostrar 1,32 g/l en ser controlat per una patrulla de Policia. El comunicat deixa constància que l’home va ser detingut, a més, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de Justícia –crebantament d’una ordenança penal de suspensió del permís de conduir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT