PUBLICITAT

Paola

Un gol de rebot abans del descans provoca la derrota per la mínima davant Moldàvia

L’absoluta es queda amb la sensació de poder fer més en un partit en què va debutar Carlos Gómes

Per EL PERIÒDIC

El retornat Marc Vales refusa una pilota, en el partit d’ahir entre Moldàvia i Andorra a l’Hibernians Ground de Paola (Malta).
El retornat Marc Vales refusa una pilota, en el partit d’ahir entre Moldàvia i Andorra a l’Hibernians Ground de Paola (Malta). | Xavi Masobé / FAF
Per la mínima, però nova derrota de la selecció andorrana en un partit amistós. El conjunt dirigit per Koldo Álvarez va realitzar un bon paper i la sensació va ser de poder fer més, però una jugada puntual i amb un pel de mala fortuna per a Andorra va acabar amb les possibilitats de la tricolor de sortir amb alguna cosa encara més positiva de l’amistós disputat ahir a Paola (Malta). 
 
La primera mitja hora de joc va ser la millor per als tricolors, amb una defensa ben plantada i el contraatac com a principal arma de perill, que fins i tot en alguns moments va desestabilitzar la defensa moldava. La possessió de la pilota era dels de groc, però sense excessiu domini i, fins i tot, els tricolors van xutar a porta en alguna ocasió, malgrat que sense èxit ni perill de gol clar, com la de Marc Pujol al minut 10 en una rematada des de fora l’àrea que va anar molt desviada. 
 
Poc a poc, Andorra anava perdent pistonada i Moldàvia agafava seguretat. Les oportunitats del grocs anaven a més també fins que a la mitja part va arriba una molt clara des del límit de la petita, que Ferran Pol aturava amb solvència. Un parell d’intents després, en un córner, Moldàvia va aconseguir traspassar la porteria tricolor en una rematada de cap d’Igor Armas que va rebotar en Víctor Hugo Moreira i que va acabar al fons de la xarxa quan prèviament no anava ben dirigida. Va ser un cop de mala sort que es va donar just abans de finalitzar la primera meitat.
 
A la represa, el guió va ser el mateix que en els instants finals del primer temps i la tricolor no retrobava el joc dels bons minuts de l’inici. Tot i això, Moldàvia no trobava l’encert i va permetre que en els instants finals l’enfrontament fos una anada i tornada, amb algunes ocasions més per als d’Álvarez, com el xut ras d’Edu Peppe que no va tenir problemes en aturar el porter moldau. Tot i pressionar el rival, Andorra no va ser capaç de concretar les jugades finals i es va quedar amb la mel als llavis de treure encara més. 
 
Valoració positiva/ El seleccionador explicava després de l’amistós que «els primers 30 minuts han estat força bé» ja que els tricolors van ser «capaç d’aturar el joc de Moldàvia i jugar al contraatcat», tot i que acceptava que «no hem tingut cap ocasió clara». La valoració d’Álvarez al final va ser positiva, però amb un to d’ambició en partits com oberts aquests. «Estic satisfet per la feina feta, però hem d’aprendre a no deixar escapar duels com aquest», assenyalava abans d’afegir que «són partits que no hem de perdre». 
 
Una altra de les parts positives que va deixar aquest amistós disputat a Malta va ser el debut d’una altre jove, Carlos Gomes, que va entrar a la segona meitat. «S’ha estrenat un nou jugador, cosa que és positiu i ens permet créixer», exposava l’entrenador andorrà. 
 
La tricolor tornarà a l’acció en un nou amistós el dia 1 de juny davant la selecció d’Estònia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT