PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Itàlia, un altre rival de luxe, posa a prova la resistència de la sub-21

La baixa de Marc Rebés per sanció, principal canvi en la convocatòria de Justo Ruiz

Per ALBERT CANES

Sánchez controla l’esfèrica, en el duel davant Sèrbia de divendres.
Sánchez controla l’esfèrica, en el duel davant Sèrbia de divendres. | XAVI MIRÓ / FAF
Segon test de foc per a la selecció sub-21 en només quatre dies. El conjunt de Justo Ruiz s’enfronta avui a les 18:30h a l’Estadi Comunal al combinat d’Itàlia, que compta amb varis jugadors professionals. Un d’ells és el porter titular de l’AC Milà, Giangluigi Donnarumma o el seu company Alessio Romagnoli, defensor que aquest estiu es va incorporar al conjunt vermell i negre per la quantitat de 25 milions d’euros, També Danielo Rugoni, de la Juventus, serà un d’entre molts altres futbolistes de la Sèrie A italiana que avui jugaran al Principat. 
 
L’exigència tornarà a ser màxima, després que divendres s’enfrontessin a Sèrbia en un partit que va requerir un esforç molt elevat pels jugadors tricolors, segons comentava el seleccionador sub-21: «El plantejament és pràcticament el mateix que el de l’altre dia. Van ser 90 minuts molt intensos i potser passa factura, però esperem que amb la il·lusió puguem plantar cara. Tenim l’oportunitat de gaudir d’un rival com Itàlia, que és del millor que hi ha en la categoria». 
 
En la llista de convocats, destaca l’absència de Marc Rebés, sancionat després de ser amonestat davant Sèrbia, complint així el cicle de targetes. Per contra, es reincorporen Albert Reyes i Aleix Viladot i s’estrena Adrià Sànchez.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT