PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sense objectius immediats en l’Europeu sub-18

El combinat tricolor és conscient que el nivell del campionat d’aquest any serà molt més elevat

Per ALBERT CANES

Imatge de l’Europeu del 2015.
Imatge de l’Europeu del 2015. | TONY LARA
Fa tot just un any, la selecció andorrana sub-18 celebrava un dels èxits esportius més destacats del 2015 amb l’ascens de divisió després de finalitzar en primera posició l’Europeu de la categoria disputat al Principat. Un any després, el mateix combinat afronta també a Andorra un nou Campionat d’Europa sub-18, però en aquest cas de la categoria Conferència 1, on els rivals tenen molt més nivell, tant físic com tàctic. 
 
Conscients que les seleccions que s’enfrontaran en aquest torneig que comença avui i acaba dissabte tenen més potencial, els isards sub-18 no s’han plantejat un objectiu concret de posició, sinó que s’ho prendran sense pressió afegida de resultats, això sí, amb la màxima motivació de tornar a fer un molt bon paper. «Sabem que serà més dur aquest any, però tenim moltes ganes i portem treballant temps en aquesta fase. No ens posem un objectiu de classificació, sinó que anirem partit a partit», explicava un dels tres seleccionadors de la selecció, Dani Raya. 
 
Tots els partits dels isards es disputaran a les 20:20h a l’Estadi Nacional, menys el de dissabte contra Hongria, que serà a les 17:30h. L’activitat començarà avui a les 18:00h  en el duel entre Moldàvia i Sèrbia, mentre que els isards s’estrenaran davant Croàcia. Demà s’enfrontaran a Dinàmarca i seguiran amb Moldàvia i Sèrbia. «Hem vist vídeos dels nostres rivals i serà físicament molt dur, però esperem que amb un joc ràpid els puguem agafar per banda», indicava Raya. 
Els partits estaran conformats per dues parts de 17.30 minuts, igual que en l’Europeu de l’any passat. Sobre el fet de tornar a acollir l’Europeu per segon any seguit, Raya va comentar: «És un luxe jugar a casa, esperem que el Nacional s’empleni cada dia a les 20:20h».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT