PUBLICITAT

Andorra la Vella

Comencen les obres de l'edifici The Cloud

La primera fase de la construcció s'allargarà fins el mes de juliol

Per EL PERIÒDIC

Plànol dels talls de circulació per les obres de l'edifici The Cloud
Plànol dels talls de circulació per les obres de l'edifici The Cloud | Comú d'Andorra la Vella
Andorra Telecom ha iniciat avui els treballs de construcció de l’edifici The Cloud, un immoble que s’aixecarà en els terrenys que actualment ocupen la seu comercial de la companyia i l’antiga caserna de bombers. La primera fase, adjudicada a l’empresa Treballs Públics Unitas, consisteix en la desconstrucció de l’antiga caserna de bombers, que s’allargarà fins el mes de juliol. En aquesta primera fase només es tallarà a la circulació el tram del carrer Sant Salvador comprès entre l’avinguda Riberaygua i el carrer la Borda.

The Cloud disposarà de les certificacions internacional Leed or i Regenera Andorra, que vetllen per la sostenibilitat i la integració amb l’entorn. En aquest sentit, aquestes dues certificacions garanteixen que tant l’obra com la futura explotació de l’edifici tinguin el mínim impacte per als veïns, el trànsit i els vianants.

L’obra té un altre condicionant important com és que l’actual edifici de serveis que ocupa la part central de l’illa de cases, entre la caserna i l’agència comercial d’Andorra Telecom, es mantindrà intacte i s’acabarà integrant dins del futur edifici. Aquest immoble acull equipaments tècnics d’alta sensibilitat fet que fa totalment imprescindible restringir al màxim la pols, les vibracions i els sorolls. 

Més informació a l'edició en paper de demà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT