PUBLICITAT

Andorra La Vella

Un veí avisa d’un paquet sospitós que acaba sent una falsa alarma

L’ensurt es produeix en un edifici de l’Antic Carrer Major de la capital

Per EL PERIÒDIC

Els membres del Tedax inspeccionen el paquet trobat, ahir.
Els membres del Tedax inspeccionen el paquet trobat, ahir. | RTVA
Un veí de l’Antic Carrer Major d’Andorra la Vella va localitzar ahir un paquet sospitós –que no anava adreçat a ningú en concret– a la sala de comptadors d’un edifici de la zona, segons va informar RTVA. 
En quan el ciutadà va avisar a la Policia, es va activar el protocol de seguretat i efectius del Tedax es van personar al lloc dels fets passades les 11 del matí. Immediatament, es va acordonar la zona i els membres d’aquesta unitat policial van determinar, després de comprovar que a la bossa només hi havia roba, que es tractava d’una falsa alarma. 
 
Tot i això, els agents hi van estar treballant durant una hora. Així, el desplegament de membres uniformats va generar certa expectació entre els vianants i veïns de la zona. Entre les estàncies que hi ha a l’immoble afectat es troba la seu del partit de Socialdemocràcia i Progrés (SDP). 
 
Fa ja cinc mesos que uns sobres sospitosos a La Poste van posar també en alerta el centre de la capital. Un fet que finalment es va quedar en una falsa alarma quan la Policia va confirmar que dits sobres no contenien cap substància química o bacteriològica. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT