PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’ajuntament organitza un curs gratuït d’horticultura ecològica

La formació es realitzarà durant dues jornades de tres hores de duració

Per EL PERIÒDIC

Horts socials de la Seu d’Urgell.
Horts socials de la Seu d’Urgell. | RÀDIOSEU
El Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha organitzat una formació dedicada a l’horticultura ecològica, adreçada principalment als usuaris que conreen els horts socials que disposa la ciutat, però oberta també als urgellencs que els hi pugui interessar, segons a informat l’administratiu. 
 
El curs és gratuït i s’impartirà en dues jornades de tres hores de durada cadascuna: el dimarts 12 i el dijous 14 d’abril. La tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, explica que aquesta formació «segueix la filosofia de treball del Servei Municipal de Parcs i Jardins, i la línia que la mateixa àrea va marcar pel conreu dels horts socials: no usar ni pesticides, ni llavors transgèniques, ni productes químics; tendint al màxim aprofitament dels recursos naturals».
 
Així, «l’objectiu de tot això és aconseguir una agricultura ambientalment sostenible i afavorir la salut del consumidor». Tot i això, els usuaris dels horts socials «ja reben aquestes consignes, i ens ha semblat molt interessant oferir aquesta informació a la població en general». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT