PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Universitat d’Andorra obre les preinscripcions

El tràmit pel proper curs es pot formalitzar a través del formulari en línia

Per EL PERIÒDIC

Entrada de la Universitat d'Andorra
Entrada de la Universitat d'Andorra | TONY LARA
La Universitat d’Andorra (UdA) ha obert el període de preinscripcions per al proper curs 2016-2017, un tràmit que es formalitza fàcilment a través del formulari en línia. 
Així, pel que fa als estudis universitaris presencials de primer cicle (bàtxelor europeu, està oberta la preinscripció a Administració d’empreses, Ciències de l’educació, Infermeria i Informàtica. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d’empreses també s’ofereixen en format virtual, amb la possibilitat de combinar a la carta les dues modalitats (presencial i virtual). Al mateix temps està oberta la preinscripció als estudis virtuals en Comunicació, Dret, Humanitats iLlengua catalana, als quals s’afegeixen els estudis virtuals de segon cicle (màster) en Administració d’empreses (MBA) i Enginyeria informàtica.
 
A banda dels graus europeus, l’UdA ofereix una formació d’ensenyament professional superior (diploma professional avançat), en aquest cas en Administració i finances. Es tracta d’una especialitat adaptada a les necessitats del sistema productiu, i això fa que, en finalitzar els estudis, els alumnes s’integrin amb facilitat al mercat laboral.
Completen l’oferta de l’UdA el Programa de doctorat i el Curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 anys.
 
Per eixamplar el ventall d’oportunitats dels estudiants, la Universitat d’Andorra té com a prioritat l’obertura al món internacional. Per aconseguir aquest objectiu, destaquen projectes com la col·laboració amb universitats i institucions d’altres països, els estudis amb pràctiques i estades a l’exterior, l’oferta de dobles titulacions, la participació en projectes internacionals, el professorat col·laborador d’altres països i la presència a les xarxes universitàries internacionals. 
 
D’altra banda, i segons es desprèn de l’avaluació interna del procés docent, els estudiants de l’UdA valoren molt positivament, amb un 8,74 de mitjana (sobre 10), la qualitat del professorat i amb un 8,49 la qualitat de les assignatures impartides. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT