PUBLICITAT

Goya afirma que el PS ja treballa en les anticipades

  • El socialdemòcrata destaca, però, que aquesta no és l'opció desitjada per la formació
  • Reitera l'aposta per un Pressupost fidel a l'ideari del partit atesa la dificultat d'entesa
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El primer secretari del PS, Ferran Goya. Foto: TONY LARA

El primer secretari del PS, Ferran Goya, va afirmar en declaracions a Andorra Televisió (ATV) que la formació socialdemòcrata treballa amb la hipòtesi d'unes eleccions anticipades, ateses les dificultats per a l'entesa amb la plataforma que lidera Eusebi Nomen. Segons Goya, "ho tenim bastant coll avall" a l'hora d'evitar uns comicis avançats, tot i que "una altra cosa és que les vulguem", les anticipades. El president del grup d'ApC, juntament amb els consellers Òscar Encuentra i Josep Maria Bringué, es va reunir abans de l'estiu amb amb el cap de Govern, Jaume Bartumeu, per tal de conèixer les directrius per a la futura elaboració de les línies mestres del Pressupost, deixant per a la setmana vinent la represa de les converses.

De fet, el primer secretari del PS va afirmar a ATV que el partit ja ha començat a treballar en les properes eleccions generals, tal com també s'havia assenyalat després d'un dels últims comitès directius del PS, quan es fa afirmar que la formació estudiava totes les possibilitats i que estarien preparats per a una eventualitat com la de les anticipades.

En la línia del que ha anat afirmant en les últimes intervencions, Goya va manifestar que després que el Pressupost per al 2010 es fes "a mida" de la plataforma i que finalment aquests no el votessin, cosa que va forçar un funcionament amb dotzenes parts, i també considerant el fet que "aquest any ens pot tornar a passar el mateix", són molts els que dins del PS pensen que "per què al final no l'aprovin més val portar un Pressupost rigorós i equilibrat" i en uns termes totalment socialdemòcrates. Goya va afirmar que l'aprovació de les lleis fiscals també és indispensable per tal d'evitar uns comicis avançats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT