PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gorka Aixàs veu una manca de «desig sobre la pista» d’arribar als play-off

El president del MoraBanc critica que es parla molt de voler ser a la fase final, però no es materialitza als duels

Per ALBERT CANES

Gorka Aixàs, en la pista del Poliesportiu d’Andorra, en un moment anterior durant la temporada.
Gorka Aixàs, en la pista del Poliesportiu d’Andorra, en un moment anterior durant la temporada. | TONY LARA
Des de fa mesos, les coses al MoraBanc van bé quant a dinàmica d’equip. Només a principi de temporada, quan el balanç de victòries i derrotes era d’1-4 i l’equip era ple de dubtes, l’estabilitat era menor. Després es va remuntar i començar a jugar millor. Segurament, en les darreres jornades s’ha perdut pistonada ja que mirant els darrers 10 enfrontaments el balanç és negatiu, però malgrat això, ser a l’onzena posició de la classificació per a un equip que no té com a objectiu principal arribar als play-off és força positiu. 
 
Així ho expressava ahir el president de l’entitat tricolor en roda de premsa, però va anar més enllà i va deixar un missatge clar sobre el que opina de l’actitud mostrada en alguns partits: «Ja fa moltes jornades que estem parlant dels play-off. Lògicament, tots volem jugar-los, jo sóc el primer, però crec que més enllà de parlar-ho en zona mixta o en rodes de premsa, sembla l’únic lloc on estem posant èmfasi en ser als play-off i m’agradaria veure-ho al parquet. Per molt que en parlem fora d’aquí, el que ens toca és parlar a la pista, com per exemple vam veure amb el Fuenlabrada».
 
El missatge, clarament dirigit a la plantilla i amb qui Aixàs reconeixia haver parlat ja sobre aquest tema, anava carregat de ganes de veure una millora en l’actitud per la manca de «desig a la pista», això sí, el president va matisar que aquesta manca d’ambició és «per aspirar alguna cosa que no ens toca. No tenim per què tenir-lo tampoc, no és un objectiu, però si insistim en preguntar o parlar en play-off cada setmana, falta sortir-nos del guió, que encara no hem estat capaços de fer».
 
En aquest sentit, Aixàs reclamava que l’equip no sol donar sorpreses ni guanyar rivals de màxima entitat, cosa necessària per classificar-se al top-8: «Hem anat una mica a ritme del calendari, però sense sortir-se d’aquest guió. Potser sí anem solucionant els partits que són més favorables i allà on caldria fer un pas endavant per ser als play-off no ens estan sortint tan bé». El màxim dirigent del MoraBanc també va atribuir la baixada que ha fet en les darreres setmanes a nivell de resultats a una agenda de partits difícils: «Penso que els calendaris també hi juguen. Quan vam acabar la primera volta teníem uns partits que potser eren més propicis i en aquest inici de la segona no tant».
 
Aixàs, però, va tornar a fer comparacions amb el Montakit Fuenlabrada per analitzar la situació del club amb l’objectiu de ser al top-8: «Està pressupostàriament en la mateix zona que nosaltres i a priori no té aspiració de jugar els play-off, però  ve aquí el Fuenlabrada a jugar i veig molt clar que tenen el desig de jugar-los, i a mi m’agradaria que nosaltres ho tinguéssim més clar, més enllà de dir-ho en una zona mixta o una roda de premsa». La manca en aquest aspecte, no evita que el president del MoraBanc vegi l’equip amb possibilitats ja que «queden nou jornades, estem a dos partits i sense cap mena de dubte els veig capaç». 
 
Descomptes per acabar/ A part de l’anàlisi de la situació de l’equip, el president de l’entitat tricolor va anunciar descomptes especials per al final de la temporada en les entrades per al Poliesportiu. Dels quatre partits que resten, els aficionats poden escollir-ne tres en els quals podran obtenir un 22%, 33% o 44% de descompte, depenent de la ubicació del seient elegit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT