PUBLICITAT

Andorra la Vella

Dinamarca remunta i s’imposa per la mínima

Les errades andorranes permeten que el rival capgiri el marcador

Per EL PERIÒDIC

Un jugador danès frena amb un placatge l’atac andorrà.
Un jugador danès frena amb un placatge l’atac andorrà. | Tony Lara
Andorra encara no coneix la victòria al Campionat d’Europa sub-18 després de disputar-se les dues primeres jornades. Si en el partit inaugural aconseguia un empat agònic amb Croàcia, ahir veia com Dinamarca capgirava el marcador per acabar perdent 6-7.
 
Els petits isards aconseguien fer moure el marcador mitjançant cops de càstig. Ian Jammes encertava en el xut a pals, el que permetia anar al descans amb avantatge. A la represa el mateix jugador n’aconseguia un altre, però els danensos van saber aprofitar les seves oportunitats i amb un assaig transformat aconseguien remuntar i sumar la victòria. Els andorrans van intentar-ho fins el final, però el rival va saber defensar-se. «Més que guanyar ells, hem perdut nosaltres», assegurava després del matx el seleccionador andorrà, Dani Raya, remarcant que Dinamarca «ha sabut aprofitar els nostres errors per guanyar el partit».
 
A pesar de la derrota el tècnic va acumular bones sensacions: «Hem fet un molt bon partit, amb una actitud exemplar en tot moment. És un enfrontament en el que ens hem de fixar de cara als que encara ens queden per jugar. Si ho fem igual aconseguirem guanyar-los». Avui el contrincant és Moldàvia (20.20 hores), que ocupa la darrera plaça. És un rival «molt físic. Estem en una línia ascendent i esperem poder aconseguir aquesta primera victòria que tant estem buscant». Amb el triomf sobre Andorra Dinamarca és líder, mentre que els isards són quarts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT