PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Un 20% del públic dels ‘Veïns de dalt’ aprofita el Mos&Teatre

La iniciativa vol aprofitar l’assistència de públic per promocionar els restauradors de la parròquia

Per EL PERIÒDIC

Joan Roig i Meritxell Teruel, ahir.
Joan Roig i Meritxell Teruel, ahir. | ANA / M. G. C.
Un 20% dels espectadors que van assistir a la representació de l’obra Els veïns de dalt (92 persones) van aprofitar la iniciativa Mos&Teatre, i van sopar en algun dels setze restaurants inclosos en el projecte, tant abans com després de la funció. La consellera de Turisme del Comú de Sant Julià de Lòria, Meritxell Teruel, ha anunciat que des del comú volen continuar potenciant la iniciativa i la voluntat és aplicar-la a altres esdeveniments socials, esportius o culturals de la parròquia, informa l’ANA.
 
El conseller de Cultura lauredià, Josep Roig, va explicar ahir que amb Mos&Teatre es pretenia aprofitar l’assistència de públic per promocionar els restauradors de la parròquia. Teruel va afegir que continuaran potenciant aquest projecte per tal de donar vida al poble i per fer-ho combinaran gastronomia amb altres esdeveniments culturals, esportius o socials. A més, Teruel va subratllar que Mos&Teatre complementa altres iniciatives del comú que pretenen potenciar comerços i establiments de restauració, com la Ruta de la Tapa o la del Pinxo.
 
El conseller de Cultura va avançar que la pròxima edició de Mos&Teatre tindrà lloc el dijous 21 d’abril amb motiu de la representació de l’obra de teatre Terra Baixa. El públic de l’espectacle podrà sopar a un preu especial entre les vuit i les nou del vespre, o entre les 23 hores i la mitjanit. Roig va matisar que ja s’han venut unes 300 localitats per veure l’obra protagonitzada per l’actor Lluís Homar.
El Comú de Sant Julià va presentar a mitjans de març la iniciativa Mos&Teatre, que combina teatre i gastronomia. Per a la primera cita s’esperava un 10% del públic, però la previsió s’ha doblat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT