PUBLICITAT

Andorra la Vella

Tràmits ampliarà l’horari fins les 17.30 hores

A partir de demà el servei s’adaptarà als resultats de la prova pilot

Per L.R.

Servei de Tràmits.
Servei de Tràmits. | TONY LARA
El Servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern ampliarà a partir de demà el seu horari d’atenció de dilluns a dijous de 8 a 17.30 hores i els divendres de les 8 a les 15.30 hores. D’aquesta manera s’amplia l’atenció en una hora respecte de l’horari que hi havia vigent fins abans del mes d’octubre i que anava de les 8 a les 16.30 hores de dilluns a dijous i de les 8.15 a les 14.30 els divendres. Els canvis es realitzen tenint en compte els resultats extrets de la prova pilot d’ampliació d’horaris que s’ha realitzat durant els darrers sis mesos. 
 
L’horari també s’ampliarà en el període de vacances escolars, durant el Nadal i els mesos de juliol i agost. Així, en el període de vacances escolars l’horari d’atenció també serà de 8 a 17.30 hores mentre que al Nadal s’obrirà de 8 a 15.30 hores –fins ara s’obria fins les 14.30 hores. El mes de juliol també s’obrirà fins les 17.30 hores i a l’agost es donarà servei fins les 15.30 hores –ara funcionava de 8.15 a 14.30 hores. En situacions concretes que ho puguin requerir, també es contempla la possibilitat d’ampliar aquests horaris.
El ministre d’Administració Pública, Jordi Alcobé, va apuntar que a partir d’aquí seria bo unificar els horaris de totes les administracions públiques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT