PUBLICITAT

Andorra la Vella

Cinca anuncia que Martí abordarà «grans qüestions»

El ministre diu que el debat d’orientació tractarà temes rellevants pel futur del país

Per L.R.

El ministre portaveu, Jordi Cinca, ahir durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.
El ministre portaveu, Jordi Cinca, ahir durant la roda de premsa posterior al Consell de Ministres. | SFGA
El ministre portaveu, Jordi Cinca, va declarar ahir preguntat pels periodistes en la roda de premsa posterior al consell de ministres que la voluntat del cap de Govern, Toni Martí, d’avançar la data del debat d’orientació política «obeeix a la voluntat d’abordar un nombre molt significatiu de qüestions que ha de gestionar el país els propers tres anys». 
 
En aquest sentit, Cinca va recordar que «el darrer any ha estat molt marcat per tota la qüestió de BPA». És per això, segons el ministre portaveu, que «a mesura que es va avançant en aquest procés i que sembla que ens apropem al seu final» és «normal» que el cap de l’Executiu vulgui abordar la resta de debats que té oberts el Principat i que «acabaran marcant el futur del nostre país». L’objectiu és, doncs, segons Jordi Cinca, «anticipar i assentar les bases de les grans qüestions que té obertes el país» com ara l’acord d’associació amb la Unió Europea o la delimitació de competències comunals. 
 
Amb tot, el també ministre de Finances va assegurar que no té constància que la data del debat d’orientació estigui establerta tot i la voluntat de Martí d’avançar-lo. Cinca va insistir -que aquesta voluntat respon a «una situació excepcional com la que hem viscut». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT