PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La República Txeca inicia el primer grau en llengua i literatura catalanes

100 estudiants s'han apuntat a la preinscripció del curs

Per el Periòdic

Universitat Masaryk de Brno
Universitat Masaryk de Brno
La Universitat Masaryk de Brno ha inaugurat un Grau en Llengua i Literatura Catalanes que es posarà en funcionament durant aquest curs 2016. Els estudis complets consten de 180 crèdits ECTS, però també es podran cursar com a minor, és a dir, com un itinerari d’especialització.

El nou programa inclou matèries de llengua de diversos nivells i especialitats, a més d’assignatures com literatura catalana contemporània, cinematogra a catalana i literatura rural, entre altres. La rebuda d’aquests estudis no podia haver estat més exitosa, ja que uns 100 estudiants han formulat la preinscripció, tot i així, només 30 han estat seleccionats a través d’una prova d’accés.

Brno és la segona ciutat en nombre d’habitants de la República Txeca i en la Universitat de Brno es disposa d’estudis catalans des del 1999. A més d’aquesta universitat, a la República Txeca també s’ofereixen estudis catalans a la Universitat d’Olomouc; i a la capital, a Praga, a la Universitat de Carolina de Praga i a la Universitat de Karlova v Praze, aquesta darrera gestionada pel Govern d’Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT