PUBLICITAT

Canillo

Canillo tanca el 2015 amb un superàvit de 3,6 milions d’euros

Casal matisa que l’augment d’ingressos és per la pujada de la recaptació de l’ITP

Per EL PERIÒDIC

Sessió de Consell de Comú a Canillo, ahir.
Sessió de Consell de Comú a Canillo, ahir. | ANA / M. T.
El Comú de Canillo va aprovar ahir els comptes de l’exercici 2015, que s’han tancat amb un superàvit de 3,6 milions d’euros. D’una banda, s’han reduït les despeses, ja que dels 11,2 milions d’euros pressupostats, se n’han liquidat 9,1 milions; i de l’altra, s’han incrementat els ingressos en 1,6 milions, arribant als 12,7 milions d’euros, segons ha informat l’ANA. 
 
El conseller de Finances, Marc Casal, va explicar que l’augment dels ingressos ve motivat per una pujada de la recaptació per ITP i dels serveis generals –sobretot pel fa a la taxa d’apartaments de no residents–, i també pels 800.000 euros de més que s’han ingressat provinents d’ENSISA gràcies als bons resultats de la temporada passada. 
 
El cònsol major, Josep Mandicó, va valorar positivament els resultats, que permeten encarar el nou mandat amb un endeutament que se situa al 48% del límit legal, comptant les societats participades, i va  afegir que tot i que s’intenten fer uns pressupostos al màxim d’ajustats, hi ha ingressos que no es poden preveure, com és el cas dels dividends d’ENSISA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT