L’FC Andorra venç al Mollet i dorm a només un punt del lidatge

Per Joan Josep Blasco

Arturo va mostrar-se mòbil en facetes ofensives.
Arturo va mostrar-se mòbil en facetes ofensives. | J.J.B.
Queden vuit jornades per al final i com ja ve dient des de fa dies Justo Ruiz un cop la permanència és un fet, l’FC Andorra no renunciarà a res fins a final de temporada. Segueix endollat a la Borda Mateu superant al CF Mollet UE (1-0), en un matx que va saber controlar tot i la mínima diferència en el marcador.

Els tricolors van portar la iniciativa d’inici. Betriu, que acabaria el partit lesionat, es va mostrar com el més desequilibrant. Ho provava amb un xut que s’escapava fora, i en un contraatac assistia entre línies a Arturo, que tot sol davant el porter no encertava a superar-lo. Al 29 el davanter no perdonava. A la sortida d’un córner Àlex al primer pal pentinava al segon, on esperava Arturo per marcar a plaer. Fins al final ho van intentar, aprofitant que els vallesans estaven inoperatius en atac.Oriol veia com un defensa rebutjava la pilota quan aquesta entrava i Betriu al darrer instant de la primera part ho intentava de fora l’àrea, amb l’esfèrica fregant el pal.

Al minut 58 un mal refús de la defensa permetia a Arturo quedar-se de nou sol davant el porter, però rematava fora. El Mollet va prendre el domini, però no semblava tenir pressa tot i anar per darrera al marcador. L’FC Andorra se sentia còmode defensant. Fins el tram final el joc visitant no va ser preocupant. El xut de Jandro l’enviava Pol a córner amb la punta del guant estirant-se per alt. I en la darrera jugada del matx Illescas, de xilena, rematava un dit per sobre el travesser. Amb la permanència a la butxaca, «la motivació al vestidor fa dies que és mirar endavant», admetia Ruiz, perquè l’equip a falta dels partits que es juguen avui està a un punt del liderat. Lluitar per l’ascens, no espanta. «Aquests xavals a veure on volen arribar», perquè «són els primers en voler estar a dalt».