PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

Club de lectura entorn al llibre ‘Temps d’innocència’ a Sant Julià

La Biblioteca Comunal acollirà una jornada sobre l’obra de Carme Riera

Per EL PERIÒDIC

Portada del llibre ‘Temps d’innocència’ de Carme Riera.
Portada del llibre ‘Temps d’innocència’ de Carme Riera. | EL PERIÒDIC
La Biblioteca Comunal Universitària de Sant Julià de Lòria inicia demà a les 20.30 hores un club de lectura entorn al llibre Temps d’innocència, de l’autora Carme Riera. Durant la jornada es debatrà sobre una història real que ofereix la mirada d’una nena que, entre els tres i deu anys, contempla el món amb els ulls ben oberts –sovint des de balcons i finestres– per descobrir els seus secrets. 
 
Amb l’expressiva de la riquesa dels sons de l’illa, Riera recrea un univers infantil ple de màgia i innocència, però també de pors, culpes i prohibicions, poblat d’un ampli fresc de personatges entranyables, molts dels quals lligats a tradicions i oficis que ja han desaparegut.
 
Riera és narradora, guionista i assagista. És doctora en Filologia hispànica i exerceix de professora universitària. L’any 2013 va ser escollida Membre de la Real Academia Española (RAE). Des del juny de 2015 és la presidenta de CEDRO, l’entitat que gestiona els drets dels autors, editors i periodistes. La seva trajectòria ha estat reconeguda amb la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya i la Medalla d’Or del Consell Insular de Mallorca. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT