PUBLICITAT

Andorra La Vella

Andorra envia obres en francès a una escola de Cuba

Els llibres s'enviaran a una escola de l'Havana

Per EL PERIÒDIC

Biblioteca Pública del Govern.
Biblioteca Pública del Govern. | ANA
La Biblioteca Pública del Govern organitza durant els propers dies una recollida de llibres en francès que seran enviats a l’Havana gràcies a la iniciativa d’una família andorrana que actualment resideix a Cuba. D’aquesta manera, aquells que ho desitgin poden portar a la biblioteca llibres en francès –si pot ser il·lustrats i en bon estat de conservació– per a infants de zero a sis anys.
 
El projecte s’ha endegat perquè a Cuba «és molt complicat trobar llibres en francès per als més petits», segons informa l’ANA. Així, quan es recopilin els llibres entregats per la solidaritat dels ciutadans, les obres literàries seran enviades a una escola francesa de L’Havana.
 
No és la primera vegada que es duu a terme iniciatives d’aquestes característiques. De fet, aquesta és la tercera que es fa aquest any, segons concreten els impulsors. A més, han comprovat que la gent «s’hi implica molt», per això, els organitzadors no dubten en instal·lar un punt de recollida de llibres «sempre que ens ho demanen». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT