PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Crema una teulada a Sispony sense danys personals

Els habitants de l’immoble on es va produir el foc i els veïns no podran tornar a casa durant uns dies

Per L.R.

El foc que es va produir ahir a Sispony.
El foc que es va produir ahir a Sispony. | X.F.
La parròquia massanenca va ser ahir escenari, novament, d’un incendi. Concretament, l’incident es va produir en una casa unifamiliar ubicada a Sispony. Segons va informar el cos de bombers, les flames s’haurien originat a la llar de foc de l’immoble. Segons apunten els primers informes, els habitants l’haurien utilitzat el mateix dia deixant part de les brases mal apagades i això hauria provocat l’inici del foc. En el moment de l’incendi, la família que viu a l’immoble no era a casa i per tant, no hi va haver cap ferit a conseqüència del succés. Únicament es van constatar danys materials.

Els bombers van rebre l’avís a les quatre menys deu de la tarda i van poder controlar i extingir totalment el foc en una hora aproximadament. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar fins a tres dotacions del cos de bombers, dues d’Andorra la Vella i una de la Massana, amb un total d’onze efectius. A més, també s’hi van dirigir la policia i un vehicle del Servei d’Urgències Mèdiques (SUM). Un cop apagat, una les dotacions es va quedar al lloc dels fets fins aproximadament les deu de la nit per assegurar-se que el foc no revifava.

Segons van explicar des del cos de bombers, els professionals van haver de fer un gran trau a la teulada per extingir ràpidament l’incendi i evitar que es desplacés cap a les cases del costat com va passar fa uns dies amb l’incendi de l’edifici Tiffany’s. Això va provocar que ni els habitants de la casa on es va originar el foc ni als de veïns de l’immoble del costat hagin pogut passar la nit a casa seva. De fet, els bombers van confirmar que hauran de passar probablement un parell de setmanes fora fins que no finalitzin les obres de reconstrucció de la teulada. Amb tot, van apuntar que l’estructura de l’edifici no va ser malmesa. 

Incendi d’un tot terreny/ El cos de bombers també va haver d’actuar dissabte a la tarda a Sant Julià de Lòria. En aquesta ocasió, l’incendi el va provocar un tot terreny que circulava per la carretera d’Aixirivall, en sentit Sud, a un quilòmetre de l’hotel Bonavista.
Els fets van passar cap a les cinc de la tarda quan sembla que el vehicle va perdre el control i va caure per un terraplè. Després es va incendiar. Per sort, tot i que les imatges són molt espectaculars, no hi van haver ferits. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT