PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una revista financera tria Crèdit Andorrà millor banc

La publicació destaca la responsabilitat social corporativa 2016

Per ESTEFANIA GRACIA

Cartell d’una de les oficines del banc a la capital..
Cartell d’una de les oficines del banc a la capital.. | TONY LARA
Global Banking & Finance Review ha seleccionat Crèdit Andorrà com a millor entitat de banca privada del Principat, segons va informar el mateix grup a través d’un comunicat de premsa. Es tracta del quart any consecutiu que l’empresa financera rep aquest reconeixement per part de la revista financera. A banda de ser nomenat com el millor banc privat d’Andorra, la publicació també en va voler destacar la responsabilitat social corporativa 2016.
 
L’experiència, innovació i la feina en el marc de la comunitat financera internacional són les tres branques per les quals el banc ha estat guardonat. A banda, es va fixar en el model de wealth management del banc; segons s’explica a la nota de premsa, la confiança dels clients i els resultats obtinguts són dos dels requeriments en què la revista es va basar a l’hora de concedir aquesta titulació. Així, el fet de seguir una modalitat per la qual s’ofereixen uns serveis personalitzats en funció de les necessitats i del perfil de risc i fent, d’aquesta manera una gestió és convenient.
 
Millor RSC 2016/ Com s’apuntava anteriorment, a banda de premiar els serveis adaptats, Crèdit Andorrà també va ser guardonat per la tasca de la seva branca més solidària i cultural. Tal com informa el ban a través del comunicat, la menció de millor banc en Responsabilitat Social Corporativa 2016 es deu a la vocació de servei al país i a la societat amb accions educatives, socials i culturals, així com a través de l’aplicació del Sistema de Gestió Mediambientall (SGMA). 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT