PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L'AREB transmet un missatge de tranquil·litat al nou grup de treballadors de BPA imputats

L'#AREB transmet un missatge de tranquil·litat al nou grup de treballadors de #BPA imputats

Per EL PERIÒDIC

Una de les oficines de Banca Privada d'Andorra.
Una de les oficines de Banca Privada d'Andorra. | TONY LARA
L‘Agència Estatal de Resolució d’Entitats Bancàries (AREB) es va reunir ahir amb els treballadors de BPA per donar un missatge de tranquil·litat després que la setmana passada un nou grup d’empleats de l’entitat bancària quedés imputat contra la causa oberta des de fa més d’un any. L’AREB va assegurar als treballadors encausats que seguiran treballant normalment i que no seran cessats ni se’ls suspendrà el sou.

Quant al motiu de les noves imputacions, l’AREB va mostrar també la seva sorpresa amb les noves investigacions. De moment, van apuntar, s’esperarà a saber en quin grau estan encausats per decidir com actuar.

Pel que fa al traspàs cap a VallBanc, de moment segueixen sense donar-se terminis malgrat que van assegurar que tot avança en bon camí.

BPA als papers de Panamà/ Els papers de Panamà desvelen milions de documents procedents del despatx d’advocats panameny Mossack Fonseva que demostren que durant anys s’han dedicat a crear milers de societats pantalla per facilitar l’evasió d’impostos a nivell internacional. Entre els clients que apareixen als documents hi ha futbolistes, coneguts dirigents polítics i personalitats de rellevància pública.

Pel que fa a l’afectació a Andorra, dins del treball realitzat per centenars de periodistes d’arreu del món es constata que entre els nombrosos bancs amb qui treballava Mossack Fonseva es trobava també BPA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT