PUBLICITAT

la seu d'urgell

Set ferits lleus en tres accidents a la C-14

Per El Periòdic

Un tram de la C-14.
Un tram de la C-14. | el periodic
Aquest cap de setmana es va saldar amb tres accidents a la carretera C-14 de l’Alt Urgell, en el marc dels quals només va haver de ser atesa mèdicament una persona, de les set que ocupaven els vehicles accidentats. 
Segons va informar ràdio Seu a través de les informacions de la Direcció General d’Emergències, aquest diumenge, vora les sis de la tarda, quatre vehicles van xocar al quilòmetre 175, al terme municipal de Ribera d’Urgellet. Una persona va haver de ser atesa mentre que els altres cinc ocupants dels cotxes en van sortir il·lesos. El xoc va obligar a donar pas alternatiu durant la tarda, cosa que va generar cues.
 
La jornada del dissabte, d’altra banda i també cap a les cinc de la tarda, un cotxe va bolcar per causes que encara es desconeixen al quilòmetre 135, a Bassella. Els dos ocupants del turisme van ser traslladats al Sant Hospital de la Seu, sense ferides greus. 
Poc més tard, un tot terreny acabava també bolcant, en aquest cas al quilòmetre 138, al municipi d’Oliana. Quatre dels cinc ocupants van ser traslladats pel SEM amb ferides lleus. L’accident va provocar retencions puntuals.
 
Rescat a Espot/ A banda dels diferents accidents a la caretera, els bombers també van haver d’actuar dissabte a causa de la caiguda patida per un excursionista prop del refugi Gerber d’Espot, dins del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici. Els únics danys que es va haver de lamentar és l’espatlla dislocada. Els fets es van produir poc abans de la una del migdia. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT