PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Retorn per la porta gran dels germans Vinyes

Els pilots són tercers a la prova del Campionat d’Espanya de Resistència al Circuit de Barcelona

Per EL PERIÒDIC

Joan Vinyes, a l’interior del seu Seat, en la cursa de diumenge.
Joan Vinyes, a l’interior del seu Seat, en la cursa de diumenge. | FOTOESPORT
Molts mesos després i amb un llarg treball de recuperació a les espatlles, els germans Vinyes, Joan i Amàlia, van poder tornar a competir, per fi, el passat cap de setmana. 
 
Sense perdre el costum pel camí de les lesions, van signar un fantàstic podi en la primera prova del Campionat d’Espanya de Resistència, que es va disputar al Circuit de Barcelona-Catalunya. Joan i Amàlia van quedar a 29,484 segons dels guanyadors, la parella Font Salom, i a 9s dels segons classificats.
 
Joan va fer un primer relleu d’uns 35 minuts, Amàlia va fer el següent d’una hora aproximadament i va ser el germà gran dels Vinyes qui va tancar la competició.  «No he forçat, m’he trobat còmode en la pista i físicament em trobo be», explicava Joan durant el cap de setmana de competició. En la mateixa línia es trobava Amàlia: «He complert l’objectiu que m’havia marcat de recuperar les bones sensacions al volant del León». Els Vinyes tornaran el 7 i 8 de maig en la segona cursa de l’Espanyol de resistència al circuit de Ledenon.
PUBLICITAT
PUBLICITAT