PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els Bombers actuen en un foc originat a l’Hotel de l’Isard

En menys d’una setmana s’han hagut d’extingir tres incendis

Per ESTEFANIA GRACIA

Els Bombers extingeixen l’incendi de l’Hotel de l’Isard, ahir.
Els Bombers extingeixen l’incendi de l’Hotel de l’Isard, ahir. | TONY LARA
El Cos de Bombers es va desplaçar ahir a l’Hotel de l’Isard, a l’avinguda Meritxell, per apagar un petit incendi que es va iniciar a la bugaderia de l’edific. En menys d’una hora es va poder extingir el foc i no hi van haver ferits. 
 
Abans de les cinc de la tarda es va començar a veure el fum que sortia de l’edifici. Seguidament, un cotxe de Bombers, una ambulància del servei i diversos agents de circulació van procedir a actuar amb rapidesa per acordonar la zona, evacuar als hostes i començar amb els treballs d’extinció. 
 
Els Bombers van actuar des de la part baixa de l’hotel, i després de diverses entrades i sortides a l’edifici, van constatar l’apagada del foc, tot i que es van quedar uns minuts més per buidar el fum i vigilar que no revisqués. 
 
Aquest és el tercer incendi en menys d’una setmana que es produeix en un edifici del Principat. El més aparatós va ser el del bloc Tyffany’s, on 16 apartaments van quedar calcinats. El de l’edifici de Sispony va ser més lleu tot i que també es va originar a la teulada. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT