PUBLICITAT

Andorra La Vella

La Policia controla 427 vehicles i sanciona a 296 conductors

La majoria de les infraccions han estat per sobrepassar la velocitat

Per EL PERIÒDIC

La Policia efectua un control als vehicles del país.
La Policia efectua un control als vehicles del país. | EL PERIÒDIC
El Cos de Policia va controlar entre el 19 de març i el 3 d’abril a 427 vehicles i va imposar 296 sancions. Les accions es van emprendre durant el decurs d’una campanya preventiva de circulació.
Segons detalla la Policia, durant els controls es va infringir un total de 297 articles. Això comporta un 69,32% de conductors sancionats, en relació als conductors controlats.

Desglossant les infraccions registrades, 273 es van ocasionar per circular a una velocitat superior a la permesa, aquestes es van detectar amb el radar mòbil de la Policia. Nou sancions es van posar per avançaments indeguts, cinc per no respectar la senyalització de la calçada i cinc més per conducció temerària causant perill a les persones o coses. A més, es van realitzar dos sancions per no adaptar-se a la velocitat, dos per no respectar algun dels senyals prohibitius i una per no respectar la indicació d’un semàfor. 
 
Tanmateix, es van interposar 27 sancions per altres articles no compresos en la present campanya, com manca de documentació, no portar el cinturó de seguretat o problemàtiques amb els pneumàtics. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT