PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Vallnord ofereix forfet gratuït per celebrar el final de temporada

Aquesta setmana, a més, l’estació aplica una tarifa reduïda als clients

Per EL PERIÒDIC

Una imatge del sector d’Arcalís, dimarts
Una imatge del sector d’Arcalís, dimarts | Vallnord
Vallnord celebrarà el final de temporada, aquest diumenge, amb el forfet gratuït per a tots els clients. Només caldrà passar per qualsevol de les taquilles de Vallnord i sol·licitar la promoció. A més, des d’aquest dilluns i fins dissabte, l’estació està aplicant una tarifa reduïda. El preu únic del forfet, tant per a adults com per a infants, serà de 20 euros, a Vallnord Pal Arinsal; i de 29,50 euros (adults) i 24 euros (infants) a Vallnord - Ordino Arcalís, amb «entrepà especial» inclòs. 
La previsió, tal i com van informar des del domini, és disposar del màxim d’instal·lacions obertes, tot i que «tot dependrà de les condicions de neu del moment».
En aquest comunicat, Vallnord  va assegurar que afronta un tram final de la temporada amb unes molt bones condicions de neu després de les darrers nevades (últimes 24 hores) que han deixat a Vallnord - Ordino Arcalís: 27 cm (2.500m) i 21 cm (2.000m) de neu nova. I a Vallnord - Pal Arinsal: sector Pal: 10 cm (1.950m) i 20 cm (2.300m) / sector Arinsal: 10-15 cm (1.950m) i 25-30 cm (2.500m).
Pel que fa al nombre de pistes i remuntadors oberts, s’adaptarà a les condicions de neu del moment, ja que, actualment, la qualitat és molt variable. Si més no, l’objectiu és disposar del màxim d’instal·lacions possibles fins al darrer dia de temporada. Vallnord recomana consultar periòdicament les condicions de neu al web, així com a les diferents xarxes socials del domini.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT