PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank amplia el programa d’ajuts

Més d’una quarantena d’alumnes es beneficien de pràctiques pagades

Per El Periòdic

Alguns dels joves que gaudiran del programa de beques d’Andbank.
Alguns dels joves que gaudiran del programa de beques d’Andbank. | andbank
Un total de 45 estudiants es beneficiaran del programa de pràctiques remunerades que Andbank impulsa per permetre als joves endinsar-se al món laboral de les finances. La iniciativa, titulada Andbank Trainee Program, acollirà enguany una dotzena més d’estudiants que la darrera edició.
 
Tal com va explicar ahir la mateixa entitat a través d’un comunicat de premsa, un equip de 40 estudiants podran integrar-se a l’equip de professionals de diferents departaments de serveis centrals i oficines de l’entitat, així com filials a l’estranger, amb l’objectiu de conèixer el funcionament del món laboral bancari i guanyar experiència en diversos projectes dins el sector financer.
 
D’altra banda, fins el proper 17 de maig, les persones compreses entre els 18 i els 25 anys tenen l’opció d’adherir-se al programa de pràctiques d’estiu, durant els mesos de juliol i agost, presentant la seva candidatura. Existeix també el programa de beques anuals: té una duració de tres a nou mesos, amb una data límit d’inscripció del 30 de juny. En els dos casos, hi ha la possibilitat de realitzar les pràctiques a les instal·lacions d’Andorra (obligatori residents a Andorra) i en qualsevol de les filials estrangeres d’Andbank. Les places són limitades i s’ha d’enviar el seu CV, una carta de motivació i l’expedient acadèmic al correu electrònic. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT