PUBLICITAT

Orio

Purito guanya un segon en la general pel canvi de líder de la volta al País Basc

Samuel Sánchez venç en la quarta etapa i Rodríguez acaba desè

Per #GASS

Samuel Sánchez celebra el triomf de l’etapa d’ahir, amb Purito al fons.
Samuel Sánchez celebra el triomf de l’etapa d’ahir, amb Purito al fons. | Javier Etxazerreta / EFE
Samuel Sánchez va ser el gran protagonista en la quarta etapa de la Volta al País Basc d’ahir. El corredor del BMC va donar una lliçó de fortalesa en la baixada final abans d’encarar la meta i es va imposar a la resta de favorits per endur-se el triomf. No va ser suficient per situar-se com a nou líder, però tot i això sí que es van produir canvis en la general ja que l’holandès Wilco Kelderman, que va arribar vuitè en el mateix temps que Sánchez, va passar de la segona plaça a la primera en la general. 
 
Un resident andorrà, Rui Costa,  va creuar la meta en segona posició en l’etapa d’ahir, seguit del britànic Warren Barguil. Nairo Quintana i Alberto Contador també entraven en el grup capdavanter, sisè i setè, respectivament, igual que el resident del Katusha, Joaquim Rodríguez, que ho feia desè i guanyava un segon en la general a causa del canvi de líder, i se situava a 14. 
 
Avui es disputa la cinquena etapa, la penúltima i l’última en ruta ja que la de demà serà una contrarellotge. Els ciclistes faran 159 quilòmetres entre Orio i el Santuario d’Arrate, amb vuit ports de muntanya.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT