PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Consolidar a domicili les noves expectatives

L’FC Andorra visita l’Escala buscant un triomf per seguir somniant amb l’ascens

Per JOAN JOSEP BLASCO

Marc Ferré, al partit de la setmana passada contra el Mollet.
Marc Ferré, al partit de la setmana passada contra el Mollet. | J.J.B.
Amb la il·lusió de posicionar-se en llocs d’ascens afronta l’FC Andorra el tram final de la temporada, les vuit últimes jornades del campionat. Després de superar positivament els enfrontaments seguits amb conjunts de la part noble de la classifiació, confia en continuar amb la dinàmica amb els que es troben per sota. Diumenge visita a l’FC l’Escala, que es troba en posicions de descens. 
 
Els números, i la dinàmica, indiquen que els tricolors són aspirants a l’ascens. I aquesta etiqueta al club no la rebutgen. «Ara és el moment, en la situació en la que ens trobem, de no renunciar a res i lluitar per intentar tornar a una categoria que crec que és del tot merescuda», exposa el tècnic andorrà, Justo Ruiz, que veu l’oportunitat que es presenta al davant: «Fa molt temps que l’FC Andorra no estava tan a prop de la Tercera Divisió». Les darreres temporades no han estat fàcils a nivell esportiu i institucional, però a la plantilla «els problemes s’han afrontat amb compromís» per arribar fins el moment actual.
 
Diumenge visiten l’Escala, que és tercer per la cua. La setmana passada va aconseguir una important victòria al camp de la UE Avià, que el permetia trencar una ratxa de 7 partits sense vèncer. «El fet de guanyar i veure la capacitat de salvar la categoria els farà sortir a pressionar des del començament», avisa el tècnic. A la primera volta els andorrans van guanyar de forma clara, realitzant un dels millors partits a casa, però recorda que poc té a veure aquest equip a l’actual, ja que ha tingut moviments a la banqueta i la plantilla. La bona ratxa que s’arrossega contra el rivals de la zona alta no ha de portar a enganys pel tipus d’equip que ara es presenta al davant, ja que «a aquestes alçades de la temporada els que estan a la part baixa han de sortir a totes i a vegades són més perillosos que els de dalt». 
El que més li ha costat aquest curs a l’FC Andorra és guanyar a domicili, però en els dos últims desplaçaments ho ha aconseguit. «Fins fa un mes parlàvem que fora de casa costava molt treure punts», i confia en seguir amb la dinàmica: «Hem d’intentar fora de casa mantenir la ratxa de l’últim mes». Per al matx són baixa per lesió Font, Gil, Leo, Friday i Betriu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT